banner

SHOWCASE

3 REDENEN OM EEN
INGENIOUS ENGINEER
TE WORDEN

Onze medewerkers John, Wesley en Edwin delen drie redenen waarom zij zo graag werken bij VMT. Benieuwd? Lees de blog en check de vacatures.

Passie voor het vak en sterke relaties met onze partners kenmerken VMT al meer dan vijfentwintig jaar. En zo ook onze medewerkers. Want iedereen die bij VMT werkt, heeft interesse in metaaltechniek en een blik gericht op de toekomst. Om zo met elkaar nieuwe mogelijkheden en slimme manieren te bedenken om processen, systemen en producten te verbeteren. Daar wil jij als werkvoorbereider, assemblagemedewerker of lasser toch ook aan bijdragen? Onze werkvoorbereider Wesley, assemblagemedewerker John en lasser Edwin delen in ieder geval al drie redenen waarom jij je ook zou willen aansluiten bij VMT als ingenious engineer.

 

1. Elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen en leer je iets nieuws
“Je leert hier echt heel veel”, zegt Edwin. “Dat komt vooral omdat we zoveel verschillende klanten hebben. Je werkt elke keer aan verschillende producten, met andere technieken. Daardoor is het elke keer een uitdaging wat je voorgeschoteld krijgt. Maar dat vind ik juist het leuke ervan!” Ook John en Wesley waarderen het heel erg dat je bij VMT eigenlijk nooit uitgeleerd bent. John: “Er komen elke week wel weer nieuwe dingen bij waarin je jezelf kunt verdiepen. De uitdaging is dan hoe we het als team gaan oplossen. En dan is het mooi dat het lukt: Tsjakka, we hebben het weer gedaan!”

 

2. Leuke collega’s en een gemoedelijke sfeer
Een goede sfeer en gezelligheid vinden wij belangrijk. Daarom doen we regelmatig iets leuks met het team. Wesley beaamt dit: “Bij VMT is de sfeer heel gemoedelijk. Ik heb leuke collega’s en op het werk is het eigenlijk altijd gezellig. Er is interesse van en in iedereen naar elkaar toe en dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.” Edwin vult aan: “De sfeer is inderdaad top. En dat komt denk ik vooral omdat VMT als werkgever veel energie in het bedrijf stopt. Hij moderniseert het machinepark, de processen en de producten die we maken. En als je iets vraagt of je wilt iets hebben, dan komt hij eigenlijk altijd wel zijn beloftes na en biedt hij een luisterend oor. Dat maakt dat je graag voor VMT wilt werken en met plezier naar het werk gaat.”

 

3. Het perspectief voor de toekomst is eindeloos
John werkt al twaalf jaar bij VMT en is nog steeds niet uitgeleerd: “Ik denk dat het bij twee banen blijft in mijn leven. Het is hier zo mooi. Ik interesseer mij heel erg in techniek en wil er alles van weten. En die kans krijg ik dan ook bij VMT. Ik word goed begeleid en als je problemen hebt word je daar goed geholpen.” Wesley vult hierop aan: “Als er cursussen nodig zijn, bijvoorbeeld betreft werkingen of werkzaamheden, dan is dat altijd in overleg mogelijk. Er wordt echt gekeken hoe we onszelf en de producten beter kunnen maken. Zo lopen we altijd vooruit in innovatie, samen met onze klanten”. John besluit ons gesprek met een blik vooruit: “Perspectieven voor de toekomst zijn bij VMT eindeloos. Zo voelt het tenminste wel. Want als ik nu kijk naar wat ik hier in een paar jaar tijd heb zien ontwikkelen, dan denk ik; dat gaat de komende jaren nog veel verder!”

 

Ben jij onze volgende ingenious engineer en wil je bijdragen aan het intelligenter en efficienter maken van onze producten en processen? Wij hebben meerdere vacatures openstaan. Onder andere voor werkvoorbereider, lasser, assemblagemedewerker, logistiek medewerker, productiemedewerker en meewerkend voorman. Bekijk wat VMT jou kan bieden op www.werkenbijvmt.nl

Meer weten?

Heb je vragen over deze showcase? Neem contact met ons op en vraag naar Kees Verschoor of Henry Wisse.