banner

MEDEWERKERS VERTELLEN

WESLEY

Werkvoorbereider

Wesley is werkvoorbereider bij VMT en wordt iedere dag weer enthousiast van het feit dat VMT vooruitloopt op het gebied van innovatie. Daarnaast vindt hij de sfeer op de werkvloer heel gemoedelijk wat bijdraagt aan het feit dat hij iedere dag met plezier naar zijn werk gaat.

Meer weten?

Heb je vragen over dit verhaal? Neem contact met ons op en vraag naar Kees Verschoor of Henry Wisse.

INGENIOUS
ENGINEERING

VACATURES
Logistiek medewerker (intern)
Bekijk vacature

Met jouw reachtruckdiploma op zak en een ordelijke, nauwkeurige, gestructureerde werkhouding, ben jij de werkvoorbereider die perfect past in het productieteam van VMT. Jij zorgt dat je collega’s voorzien worden van de juiste halffabricaten en verpakkingsmaterialen en brengt met de reachtruck producten van a naar b.

Werkvoorbereiding
Culemborg
40 uur
Werkvoorbereider
Bekijk vacature

Als werkvoorbereider klantorders word jij dé schakel tussen de klant en de werkvloer. Jij bespreekt de wensen van de klant, verwerkt dit tot orders (binnen de gevraagde levertijd) en zorgt dat alles op de werkvloer op rolletjes loopt.

Werkvoorbereiding
Culemborg
40 uur
Open Sollicitatie
Bekijk vacature

Wij begrijpen maar al te goed dat je graag bij VMT wil komen werken. Maar het kan natuurlijk zijn dat de vacature die op jouw lijf geschreven is, op dit moment niet op onze website staat. Geen probleem want we zijn altijd op zoek naar echte toppers in hun vak!

Open Sollicitatie
Culemborg
40 uur