banner

MEDEWERKERS VERTELLEN

WESLEY

Werkvoorbereider

Wesley is werkvoorbereider bij VMT en wordt iedere dag weer enthousiast van het feit dat VMT vooruitloopt op het gebied van innovatie. Daarnaast vindt hij de sfeer op de werkvloer heel gemoedelijk wat bijdraagt aan het feit dat hij iedere dag met plezier naar zijn werk gaat.

Meer weten?

Heb je vragen over dit verhaal? Neem contact met ons op en vraag naar Kees Verschoor of Henry Wisse.

INGENIOUS
ENGINEERING

VACATURES
Lasrobotoperator
Bekijk vacature

Dankzij jouw technisch inzicht weet jij onze lasrobotcellen met de juiste configuratie in te richten en te bedienen. Zo worden klantorders correct afgehandeld. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan weet jij lopende productieprogramma’s bij te sturen of kleine herstelwerkzaamheden uit te voeren.  

Las & Constructie
Culemborg
39 uur
Werkvoorbereider klantorders
Bekijk vacature

Als werkvoorbereider klantorders word jij dé schakel tussen de klant en de werkvloer. Jij bespreekt de wensen van de klant, verwerkt dit tot orders (binnen de gevraagde levertijd) en zorgt dat alles op de werkvloer op rolletjes loopt.

Werkvoorbereiding
Culemborg
39 uur
Handlasser (MIG/TIG)
Bekijk vacature

Op basis van technische tekeningen las jij als Handlasser (MIG/TIG) bij VMT Companies complexe samenstellingen en constructies in staal, aluminium en RVS. Zo creëer je het best mogelijke eindresultaat.

Las & Constructie
Culemborg
39 uur
Assemblagemedewerker
Bekijk vacature

Na het lezen van de technische tekening weet jij precies welke producten jij moet assembleren tot eindproduct. Hiervoor komen jouw ervaring als assemblagemedewerker en twee rechterhanden goed van pas.

Assemblage
Culemborg
40 uur
Allround (CNC) Verspaner
Bekijk vacature

Jij gaat altijd voor het beste resultaat. Aan de hand van technische tekeningen programmeer jij de verspaningsmachines en voer je verschillende draai- en frees-werkzaamheden uit. En dankzij jouw ervaring als verspaner doe je dit op een zo efficiënt mogelijke manier.

Plaatwerk
Culemborg
39 uur
Open Sollicitatie
Bekijk vacature

Wij begrijpen maar al te goed dat je graag bij VMT wil komen werken. Maar het kan natuurlijk zijn dat de vacature die op jouw lijf geschreven is, op dit moment niet op onze website staat. Geen probleem want we zijn altijd op zoek naar echte toppers in hun vak!

Open Sollicitatie
Culemborg
40 uur